ferdinand

Beskrivelse:

De er ‘sjælelige” individer, hvis tanker aldrig står stille. På grund af deres høje fokus på hans/hendes virke.

Med sin udholdenhed og tålmodighed er tyren den dygtigste af alle. Tyrens tålmodighed er legendarisk, men selv han/hun kan nå sin grænse. Presses tyren for meget, vil han/hun kamme over i et raseri, som hverken tyren selv eller hans/hendes omgivelser kan kontrollere.

Tyren er materialistisk indrettet. Hvad han/hun har at råde over vil han eje, og det skal være af høj kvalitet. Dette sammenholdes med at han/hun er omhyggelig med at tage vare på sine ting.

Hos tyren er familien i højsædet. Tyren nyder gerne de gode ting i livet, lige fra kunst og musik, til mad og andre værtsligheder. Han/hun er sjældent syg, men sker det endelig, bliver tyren helst i sin hviletilstand indtil det er grundigt overstået.

Tyren er romantisk anlagt. Han/hun er tro overfor sin partner og nærer dybe følelser. Kombineret med en stærk drift, er tyren en værdifuld partner.

Tyren formår diskret at opholde sig på afstand af mængden, selv om de har et ry for at være meget sociale. De lader andre komme tæt på, men kun så tæt som de ønsker dem. Nogle hævder, at hvis man prøver at få sit budskab igennem til en tyr, der ikke ønsker at høre dig, er det som at tale med træerne – de vil ganske enkelt ikke rokke sig.

Tyrens følelser er også svære at aflæse. Deres følelser, frygt og begær ligger ofte langt dybere end nogen omkring dem ville tro. Tyren kan betragtes lidt som sommerfuglen, der vælger at forblive skjult i sin puppe, indtil den en dag er parat og villig til at dukke op.

Den sande tyr´s ånd og følelser forbliver skjult bag en mur af daglige aktiviteter. Men også derfor beskyldes tyren somme tider for at være snobbet, tilbagetrukket, kedelig eller endda muggen.

Sandheden er, at tyren formår at operere/arbejde meget fyldestgørende og de kan lukke fuldstændigt af fra verden omkring dem og fordybe sig. Dette tegn er også meget tæt knyttet til “god fornemmelse”.

De fleste tyre hader forandringer, fordi det tager dem ud af deres vante rytme og forhindrer dem i at “køre på automatpilot” og i stedet skal de forholde sig til verden omkring dem.

Når det gælder kærlighed betragtes tyre som yderst sensuelle væsener. Mennesker født i tyrens tegn er også i god kontakt med de personlige, fysiske sanser og dermed er alle fornøjelser forbundet med, hvad de kan se, røre, lugte og smage.

Tyren er ofte tæt forbundet med alt fra jorden og naturen og er både store naturelskere og forkæmpere for dyrene.